24 Aralık 2010 Cuma

En istikrarlı futbolcularımız

İlk yarının sonunda 26 resmi müsabaka oynayan Bursasporumuz'da, en istikrarlı oyuncumuz Gökçek Vederson oldu.

Geçen sezonun şampiyonu olan Bursasporumuz yeni sezonda da iyi bir başlangıç yaparak, başarısının tesadüf olmadığını kanıtlamaya devam ediyor.

Spor Toto Süper Ligi'nde biten ilk yarının ardından 37 puanla ikinci sırada olan Bursasporumuz, Fenerbahçe'ye 4, Beşiktaş'a 9, Galatasaray'a ise 14 puan fark attı. Süper Kupa, Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde 26 resmi maça çıkan takımımız, 12 galibiyet 8 mağlubiyet aldı.

Spor Toto Süper Ligi'nde 17 maçta bin 412 dakika forma şansı bulan kalecimiz Dimitar Ivankov liderliğini korurken, bin 387 dakika ile Gökçek Vederson ikinci, bin 297 dakika ile Ozan İpek ise üçüncü sırada yer aldı. Şampiyonlar Ligi'nde ise, 495'er dakika forma giyen Ömer Erdoğan ve Gökçek Vederson aynı sırada bulunurken, iki futbolcuyu 486 dakika ile Tangocu Federico Insua takip etti.

Dört kulvarda oynanan 26 maçta ise, 2 bin 152 dakika ile Gökçek Vederson birinci sırada yer alırken, bin 952 dakika ile Dimitar Ivankov ikinci, bin 925 dakika ile Kaptan Ömer Erdoğan üçüncü sırada yer aldı.

Hiç yorum yok:

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı