26 Aralık 2010 Pazar

Heyecan yarattı!

Bir süre önce yurt dışına giden Futbol Şube sorumlusu Mesut Mestan'ın anlaşmaya vardığı Glasgow Rangreslı Kenny Miller ve Sparta Praglı Bony Wilfried isimleri yeşil beyazlı taraftarları heyecanlandırmaya yetti. Mestan'ın her iki futbolcudan da onay almasından sonra raporunu yönetim kuruluna sunması beklenirken, taraftar her iki oyuncunun takım için büyük kazanç olabileceği görüşünde birleşti.
Aradığımız golcü

Olay.com.tr'de görüşlerini belirten taraftar, Glasgow Rangers forması ile İskoçya'da gol krallığında zirvede bulunan Miller'in Bursaspor'un aradığı golcü olduğunu ifade etti. Fildişili forvet Bony Wilfred'in gelecek vaat eden bir futbolcu olduğunu belirten yeşil beyaz sevdalıları bu isimlerin Bursaspor'a güç katabileceğini açıkladılar. İşte taraftarlardan bazılarının görüşleri:
Ali İhsan İlhan: Bomba gibi transferler

Salih Fındıkkaya: Miller, kalitesini ispat etmiş, golcülüğünün yanı sıra devamlılığı olan iyi bir futbolcu. Bursasporumuz'da iyi işler yapacağına eminim. Wilfred genç, yanında oynayan partneri ile uyum sağladığında nitelikli bir isim.

Ahmet Teccer: İsmi geçen futbolcular, forvet için yeterli. Ben sağ kanada da oyuncu bakılmasından yanayım.
Kaynak:Olay

Hiç yorum yok:

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı